Roland Jansson slog sin antagonist Tommy Karlsson från Hässleholm på 800 meter vid avslutningsdagen av Veteran-SM nere i Malmö.
Tommy Karlsson tog ledningen och drog i 700 meter, då  ökade Roland Jansson tempot och kom till slut ca 2 sekunder före i mål på nya klubbrekordet 2.39,35 i Män 65.
/Hans Davidsson

Roland  är mycket nöjd med denna helg då den gav honom hans  två första guldmedelajer på medeldistans och framförde ett tack till tränaren Owe. -Din träningsfilosofi fungerar även för mig.
/Isabell Ahlström

Läs hela inlägget »

Europa Mästerskapet av görs under helgen i Glasgow och samtidigt har dom svenska Veteranerna sitt Svenska Mästerskap nere i Malmö.
Löparklubben Roslagen har en deltagare på plats och det är ROLAND JANSSON som under lördagen var helt överlägsen på 1  500  meter i Män 65, då han vann 1500 meter på tiden 5.34.83 som var nästan 22 sekunder  före tvåan Bo Andersson, Genarps IF.
/Hans Davidsson

Läs hela inlägget »

Löparklubben Roslagens AXEL STRÖMSÖE som är framgångsrik i modern femkamp , deltog i dag på 1500 meter vid Junior-SM nere i Växjö.
Axel var inte så långt från final då han kom sjua i sitt försöksheat med tiden 4.16.58
/Hans Davidsson

Läs hela inlägget »

Vid IF Skadespelen i Gävle idag segrade Alysia Mohalland på 60m i F9 efter nya personliga rekord tillika klubbrekord två gånger om genom 9,77 i försöken och 9,69 i finalen. 
/Isabell Ahlström

Läs hela inlägget »

Carolina Wikström, LK Roslagen går från klarhet till klarhet, då hon i varje lopp förbättrar sina resultat. Från hennes tävlingsdebut vid Stockholm Maraton i juni 2018 för knappt ett år sedan utvecklas hon vid varje lopp !

Vid söndagens halvmara eDreams Mitja Maraó de Barcelona fortsätter Carolina att imponera då hon blir näst bästa svenska när hon sätter nytt klubbrekord i halvmaraton med nästan 5 minuter när hon får sluttiden 1.16.44 och hon sätter även nya klubbrekord på 10 km med 36.06 (rekord med 44 sekunder) 15 km – 54.39 samt 20 km 1.12,53 och 1.16,44 som sluttid på halvmaraton. 

Carolina Wikströms ord om loppet:
-Jag hade som ambition att slå rekord på milen och sedan se hur långt det höll Jag hittade en bra känsla någonstans i mitten av loppet och lyckades hålla den till sista kilometrarna. Mitt drömmål var sub 17 och på upploppet såg jag att jag skulle klara det om jag kutade på.

Även klubbkamraterna i LK Roslagen, Sara Smith och Gustav von Heijne var med och sprang och Sara Smith genomförde sitt lopp övertygande och hon försökte njuta av loppet, då hon blev nionde svenska med tiden 1.26,41. Gustav genomförde sitt lopp på tiden1.38,22 och han uppskattade särskilt spanjorernas hejarop och stämningen längs banan. Det var många ”vamos” och ”venga” !

/Hans Davidsson

Gustav, Sara och Carolina
Gustav, Sara och Carolina
Läs hela inlägget »

Arkiv

Senaste nyheter