När Norrtäljes idrottsstjärnor ska hyllas under en kväll på Restaurang Culinar, i Norrtälje presenterade Norrtelje Tidning de nominerade till priserna.

Den stora överraskningen var att Löparklubben Roslagens FRITJOF FAGERLUND fanns med bland dom nominerade och inte bara en nominering utan vid två tillfällen då han finns nominerad som Årets Manliga Idrottare tillsammans med Ken Tollbring, handboll och Martin Magnusson i livräddning.

FRITJOF FAGERLUND finns även nominerad som kandidat till NT:s Guldankare som går till starkaste idrottsprestationen den här säsongen.

Rösta på FRITJOF FAGERLUND  !!!
Nu gäller det för Dig att rösta på FRITJOF FAGERLUND !
För att rösta på Fritjof Fagerlund skickar Du ett SMS med texten ”GULD Fritjof” till 720 72.
OBS ! Röstningen pågår till och med den 27 januari. Du får rösta max tre gånger per telefonnummer.
 
STÖD DIN KLUBBKAMRAT och RÖSTA på FRITJOF FAGERLUND !

/Hans Davidsson

Läs hela inlägget »

Den andra etappen av Bore CUP avgjordes under lördagen med Björklinge SOK som arrangör och sträckan var landsväg 7,5 km.

Löparklubben Roslagen hade denna gång med sju aktiva och bäst lyckades Tomas Jennerstål som vann M40 klassen med den 4:e totala tiden som blev segrartiden 27.16 för män 40 och med femte tiden totalt 27.45 vann Per Åsberg M50 klassen. Jörgen Lindh blev 6:a med 31.07 i M50. På damsidan dominerade LK Roslagen klassen K 40 genom Jenny Karlsson tvåa med tiden 35,29, trea kom Marianne Smedmark med 36,33 och på fjärde kom Jennie Sandberg med tiden 37.27. Helene Vivenius kom 6:a i K50 med tiden 48.14.
 
Nästa arrangemang vi satsar på är Inne-DM för Uppland helgen 26-27 januari, som Du skall anmäla Dig före den 17 januari på info@lkroslagen.se

/Hans Davidsson

Läs hela inlägget »

Tävlingen Uppsala Indoor Games fortsatte även under lördagen och söndagen i IFU-Arena och under lördagen årsdebuterade Fredrika Karlsson på 800 meter där hon blev tvåa med tiden 2.28.27 där hon startade optimistiskt och drog i 575 meter, men stumnade på slutvarvet.

På söndagen tävlade Alysia Mohalland och hon vann 60 meter för flickor 9 med nytt personbästa med 9.81. Daniel Steinbock blev sexa på 1500 meter med personbästa 4.26.33.

/Hans Davidsson

Läs hela inlägget »

Carolina Wikström börjar det nya året med att på den 4:e dagen sätta ett nytt fint klubbrekord med över minuten på 3 000 meter vid tävlingar i IFU-arena, Uppsala.

Carolina Wikström blev tvåa på 3 000 meter efter danskan Louise Laursen vid Uppsala indoor Games på fredagskvällen. Carolina  tog rygg från startskottet på Laursen och var med till slutspurten  som Louise Laursen vann på 10.01,12 före Carolina som satte nytt klubbrekord  med över minuten med tiden 10.02,34. Carolinas tid räckte till 10:e plats på Upplandsbästa genom tiderna inomhus.

I samma lopp på 3 000 meter blev Sara Smith  femma med tiden 11.24,41 efter att ha satsat hårt men kroknat på slutet./Hans Davidsson

Läs hela inlägget »

På årets sista dag arrangerades traditionsenligt Nyårsloppet i Vallentuna.
Löparklubben Roslagen hade några deltagare på plats denna nyårsafton som gjorde fina insatser då dom  tog framskjutna placeringar som Tomas Jennerstål som hade en hård uppgörelse med Upsalas Jonatan Alvaeus då han blev tvåa med tiden 17.45 över 5 km.
På den dubbla distansen 10 km gjorde Malin Besson ett starkt lopp då även hon blev tvåa med tiden 40.53 i damklassen. Vår tredje deltagare var Helene Vivenius som hade tiden 30.30 på 5km.

Löparklubben Roslagen önskar alla våra medlemmar och stödjare ett Gott Nytt År !

/Hans Davidsson

Läs hela inlägget »

Arkiv

Senaste nyheter