Karin Hübinette och Jennie Sandberg DM-mästare vid rekordvarma Stockholm Marathon !

Stockholm Marathon jubilerade med sitt 40:e lopp med rekordvärme som gick upp till 30 grader.

Löparklubben Roslagen hade tre tappra löpare med i årets rekordvärme och dom fullföljde tävlingen med fina resultat. Bäst lyckades Karin Hübinette som förbättrade sitt personbästa med hela 20 minuter och Löparklubben Roslagens nya klubbrekord är numera 3.27,54. Karin Hübinette blev med den tiden andra uppländska dam och blev därmed DM-tvåa i seniorklassen och hon vann veteran-DM för K40. Jennie Sandberg som tävlar i klassen K45 blev där DM-mästare på tiden 3.57.35. Michael Niklasson var tredje löpare från Löparklubben Roslagen och han tävlade i klassen M 45 där han fick sluttiden 3.41.25 , vilket även är klubbrekord i M45.