Ny VSM medalj till Roland Jansson

Under andra dagens VSM-tävlingar följde Roland Jansson upp sitt silver från igår med att ta brons på distansen 1500m i M 65 med det nya personliga rekordet, tillika klubbrekordet 5.33,39.

I samband med att Roland gratuleras till bronset uppmanas han skriva några rader om tävlingen som i skrivandets stund inte hade publicerat några tider från Rolands lopp. Roland skriver att favoriten Jörgen från Falun, som också vann VNM, inte var mycket att göra åt men att han ändå försökte hänga på honom för att få en bra tid, men visste även att Bo från Trollhättan skulle kunna bli svår. Han kom tvåa på VSM 10km landsväg (SM-milen). Vidare skriver Roland att han höll andraplatsen i sin klass genom hela loppet fram till sista 10m där han blev omsprungen av Bo. "Hade tyvärr lite för dålig kontroll bakåt, så lite surt känns det. Är dock väldigt säker på att det blev PB" avslutar Roland.
Det visade sig senare att det stämde mycket bra, nytt personligt rekord med fem sekunder. I morgon väntar 400m för Roland.

/Isabell Ahlström

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter