Fritjof efter Vienna City Marathon 2017
Fritjof efter Vienna City Marathon 2017

Fritjof slog maratonrekord i Wien

Fritjof Fagerlund satte ett nytt personbästa, tillika klubbrekord i söndagens Vienna City Marathon.

Fritjof Fagerlund var i Österrike under söndagen och sprang Vienna City Marathon i Wien, där han blev 22:a och bäste svensk med nytt klubbrekord och personbästa med tiden 2.28.09, vilket var hela 3 min och 33 sekunder från hans bästa tid satt 2014. Fritjof är riktigt glad att han lyckades och han kände sig stark genom hela loppet. Fritjof höll en ganska jämn fart hela loppet, men andra halvan som var på 1.13.43 (klubbrekord) var han snabbare än den första (1.14.20 netto). Tyngst var det när det emellanåt kom längre partier med ganska kraftig motvind samt att han då fick springa själv. Fritjof tyckte annars att det var fina förhållanden och en ganska flack bana.

GRATTIS, Fritjof Fagerlund till din fina säsongupptakt!

/Hans Davidsson

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter