LK Roslagen I Dalarna

En 6-mannatrupp försvarade LK Roslagens färger i ett 14 gradigt och regnigt Tällberg under lördagen. För fem av löparna var det premiär i Tällbergsfemman och Anna och Jörgen debuterade dessutom i klubblinnet.

Loppet startade med en lång och brant utförsbacke och klubbens löpare höll sig långt framme redan från början. I mål fick alla framskjutna placeringar med samtliga tre tjejer topp fem. Isabell 2:a, Anna 3:a och Fredrika 5:a på nytt pers.

Bäst bland killarna placerade sig Jörgen med en 8:e plats, Björn 12:a och Micke 14:e.

Ett dopp i Siljan blev en bra avrundning på tävlingsdagen.

/Anna, Björn, Fredrika, Isabell, Jörgen och Mikael

Fredrika, Björn, Isabell, Anna, Micke, Jörgen och Emelie längst fram
Fredrika, Björn, Isabell, Anna, Micke, Jörgen och Emelie längst fram

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter