Gratulationer till Anders Fransson och Malin vinner igen

Löparklubben Roslagen gratulerar Anders Fransson till hans tredje raka SM-brons vid Stockholm Marathon.

Anders Fransson var den stora överraskningen då han för tredje året i rad vann SM-bronset på marathon i samband med Stockholm Marathon. Anders sprang två ganska jämna halvmaror och slog personligt rekord med nästan två minuter då han satte nytt klubbrekord för Rånäs 4H på den fina tiden 2.25.08.

Jennie Sandberg var Löparklubben Roslagens enda deltagare då hon fullföljde maratondistansen på tiden 3.41.58 och Jennie hade första halvmaran på 1.42.44, vilket tyder på att den andra halvan var tyngre.

Malin Besson tog sin andra seger då hon vann Vårruset i Västerås.

Under torsdagskvällen var det dags för Vårruset i Västerås och där tog Malin Besson som enda löpare från LK Roslagen sin andra seger då hon vann på personrekordet 18.56 över dom 5 km.

/HansDavidsson

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter