Tomas Jennerstål och André Mohalland tog Löparklubben Roslagens första manliga individuella SM-medaljer.

Tomas, André och Alysia Tomas, André och Alysia

Vid den tredje dagen av Veteran-SM inomhus i Västerås fortsatte klubbens medaljframgångar.

Tomas Jennerstål har en tuff kamp med Spårvägens Daniel Norberg då han blir tvåa på 800 meter i M40 och tar LK Roslagens första manliga individuella SM-medalj när han tar silvermedaljen med klubbrekordet 2.11.29. Strax efter gör André Mohalland tävlingsdebut i Löparklubben Roslagen på 800 meter i M35 och André tar SM-Brons med sin tredjeplacering med tiden 2.11.30 som är nytt klubbrekord i M35 !

Marianne Smedmark gjorde även hon ett tufft lopp och krigade om en SM-medalj , vilket till sist gav en fin 4:e plats på 800 meter K40 där hon slog sitt personbästa med 5 sekunder och sluttiden blev nya klubbrekordet på 2.40.59 i K 40.

Björn Johansson sprang 1 500 meter i M40 där han fick en 8:e plats på tiden 5.08.60.

Till sist en påminnelse om att anmäla till Bore CUP den 10/3 och årsmötet 8/3  !!!