FRITJOF FAGERLUNDS fina säsongstart i Barcelona på halvmaraton !

Fritjof Fagerlund gjorde sin säsongstart nere Barcelona då Fritjof deltog i Mitja Marató de Barcelonas halvmaraton med en imponerande säsongstart då Fritjof sätter nytt klubb-och personrekord med nästan tre minuter då han får fina tiden 1.10.47 samt även klubbrekord på 10 km med tiden 33.13.

Fredrika Karlsson imponerade igen vid Hammarbyspelen
Vid Hammarbyspelen i Sätra hall i södra Stockholm imponerade Fredrika Karlsson åter igen då hon kom trea på 800 meter med nya klubbrekordet 2.20.25. Emil Ohlsson sprang 1 500 meter där han sprang på nytt klubbrekord och personbästa med tiden 4.20.16.

Tomas Jennerstål och Frida Säfström vann vid Bore CUPs etapp 3 i Sala
Under lördagen avgjordes tredje etappen av Bore CUP i Sala där herrarna sprang 10 km och i Män 40 segrade åter igen Tomas Jennerstål på tiden 38.11 med Jörgen Lindh på sjätte plats. På damsidan vann Frida Säfström i Kvinnor 40 på sträckan som var 5 km för damerna med tiden 21.29 i samma klass blev Marianne Smedmark 3:a och Jennie Sandberg 4:a. Malin Besson blev trea i damklassen med tiden 19.46.
 
Inomhussäsongen fortsätter nu ungefär en månad till innan det är dags att gå ut till landsväg och terränglopp och avslutningen av Bore CUP blir lördagen den 10 mars i Uppsala och inomhussäsongen avslutas med Veteran-SM i Västerås helgen 2-4 mars! Tänk på att anmäla Dig i tid på info@lkroslagen.se 
/Hans Davidsson       

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter