JULIA RASMUSSON nytt topplopp vid Stockholms Halvmara !

Vid lördagens halvmara kom LK Roslagens JULIA RASMUSSON sjua vid Stockholms halvmara med över 10 000 löpare och Julia gjorde sitt bästa lopp hittills då hon efter stark avslutning spurtade till sig en sjundeplats med tiden 1.20.49.

- Julia hade lite svårt att komma in bra i loppet, och hade igen riktigt bra start och Julia tyckte det var väldigt tungt i värmen och hon låg 12:a efter både 5 km och 10 km.

- Julia ökade starkt på den andra halvan då hon går om tre tjejer mellan 10 och 15 kilometer och Julia får vid 18 kilometer ögonkontakt med ytterligare en tjej och då trycker Julia på ordentligt och precis innan upploppet innan mål går Julia om henne och tar en 7:e placering.

På herrsidan var Emil Ohlsson LK Roslagens främsta löpare med placering 46:a med tiden 1.18.00.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter