Roland Jansson representerar LK Roslagen vid Veteran-VM !

Sedan i söndags till nu på lördag pågår Veteran VM i polska Toru´n.

Det är inte något lite arrangemang heller då 89 länder och 4 300 aktiva deltager och Löparklubben Roslagen representeras av 67-åriga Roland Jansson i M65 klassen. Under onsdagen gjorde han tävlingsdebut på 800 meter och var endast 41 hundradelar från final då han blev trea i sitt försöksheat med nya upplandsrekordet 2.35,98 som även är 9:e resultat genom tiderna i Sverige.

Vad tyckte då Roland själv om tävlingsdebuten :
-          Jag är mycket nöjd och glad trots 41 hundradelar från final och han fortsätter med att det var en fantastisk arena. Mycket stöd och rop där svenska truppen består av ca 100 aktiva. Professionellt genomfört. Tack även till Owe för ett superbra träningsupplägg och råd.

/Hans Davidsson

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter