Karin H och Malin B
Karin H och Malin B

Malin Besson vann Ottarsloppet

Många har varit i tävlingstagen på sistone och vi rapporterar om Malins seger i Ottarsloppet på Kristi Himmelfärdsdag, flera andraplatser och mängder av framskjutna placeringar och fina prestationer i övrigt.

Malin etta

Malin Besson vann sitt första lopp vid Ottarsloppet vid Vendel under torsdagen då hon toppade damklassens 5 km på tiden 20.36 vilket var drygt två minuter före tvåan i loppet. Karin Hûbinette kom på en fin andraplats på den längsta sträckans 23 km på tiden 1.46.13. På damernas 15 km gjorde Inga Kazlauskaite tävlingsdebut för LK Roslagen med en fin andraplats med tiden 1.04.32 och hennes make Liutauras Bilevicius gjorde också ett fint lopp över 15 km med tiden 1.01.18.

Fritjof Fagerlund tvåa vid Blodomloppet i Uppsala

Blodomloppet i Uppsala har avgjorts med stora framgångar för våra löpare och då främst av Fritjof Fagerlund som blev tvåa på 10 km med den fina tiden 34.03. På damernas 10 km blev Malin Besson fyra med tiden 40.31 med Karin Hûbinette på åttondeplats med tiden 43.07. På den korta banans 5 km blev Anna Lindh fyra på tiden 18.48 och Isabell Ahlström tog en sjätteplats med tiden 19.15.

Fredrika Karlssons bandebut och klubbrekord på 800 meter

Vid Huddingespelen i helgen gjorde Fredrika Karlsson en imponerande bandebut på 800 meter då hon sprang in på nya klubbrekordet 2.24.07 på 800 meter efter ha sprungit första 400 meter på 67 sekunder.

Tävlingar som det är dags att anmäla sig till är SAYO-spelen den 9-11 juni i Sollentuna eller Österåkersmilen eller Söder Runt 10 km den 10 juni, förutom Vårruset i Uppsala den 29 maj.

/Hans Davidsson

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter