Anna Lindh vann vid premiären av Bore CUP !

Den nya tävlingssäsongen inleddes igår med Bore CUP vars första deltävling var med Björklinge SOK som arrangör.

Löparklubben Roslagen hade tio löpare vid premiären och Anna Lindh hade bevarat formen bra genom att vinna i K40 klassen då hon hade tiden 18.43 över 5 km. Hon var även totaltvåa efter Liselotte Hellsten, Hemlingby LK som hade 18.29 i Kvinnor , Malin Besson var trea i kvinnliga klassen med tiden 19.28 och på fjärde kom Karin Hübinette med tiden 20.10. I K40 klassen som Anna Lindh vann tog Frida Säfström en tredje plats med tiden 20.53 , Marianne Smedmark var 5:a på 21.14 och Jennie Sandberg 6:a med tiden 22.11.

På herrsidan gjorde Tomas Jennerstål ett starkt lopp med att bli tvåa i M40 med tiden 35.53 på milen efter segrande Christian Dahlman, Uppsala LK. Jörgen Lindh blev sjua i M40 med tiden 38.16. Mikael Tennare blev femma i M50 klassen på tiden 40.14 och i samma klass blev Torbjörn Folkesson 11:a med 43.54.

Nästa Bore CUP blir lördagen den 13 januari 2018 uppe i Gävle med Hemlingby LK som arrangör. Då har både damer och herrar 7.5 km. Anmäl Er i god tid info@lkroslagen.se