JOAKIM ERIKSSON och MALIN ÖSTERMAN bästa roslagslöpare!

Vid måndagskvällens upptakt av LÖPARKVÄLL i ROSLAGEN var Joakim Eriksson helt överlägsen på 3 000 meter då han fick tiden 8:54.28 som var nästan halv minuten bättre än tvåan Jonatan Brown, Alingsås och på tredje plats kom Mika Sällinen, Ununge IF som blev roslagsmästare då Joakim springer klubblös.

På damsidan var Malin Österman, LK Roslagen ännu mer överlägsen då hon i sitt debutlopp och sololopp på 3 000 meter fick tiden 10.58.40 som var ca 40 sekunder före tvåan i loppet.

Tävlingarnas mest avlägsna gäst var Corey Furminger från Australien som både vann 200 meter och 800 meter.

Roslagsmästare på 200 meter blev David Hedrén med tiden 25.74 och hans bror Love Hedrén vann 800 meter i ungdomsklassen P15 då han persade med tiden 2.16.73 och den allra yngsta ungdomsklassen P13 vann 9-åriga Viktor Källberg från Rånäs 4H.

Nu tar vi sommarledigt då nästa Löparkväll i Roslagen är den 15 augusti med grenarna 400 och 1 500 meter.