LK Roslagens julbord 2018

Det var GEMYTLIG och trevlig stämning vid Löparklubben Roslagens JULBORD vid Gläntan i Rimbo, som flyttades från Blå Wingen till Rimbo då vi inte blev så många. JULBORDET var som vanligt rikligt och delvis sponsrat av City Catering i Rånäs.

Eftersom det var  Säsongavslutning så delades det ut ett antal stipendier och för årets bästa idrottsprestationer delades för första gången stipendium ut från Annicka och Owe Ahlströms fond som tilldelades ultralöparen Fritjof Fagerlund på herrsidan och Carolina Wikström som årets komet på damsidan. 

Dessutom delades Anna Rahms stipendium för långdistanstjejer ut till Carolina Wikström och Sara Smith.  Maria Akraka har även nyuppsatt stipendium för medeldistanstjejer som i år tillföll Fredrika Karlsson.

Fritjof, Sara och Fredrika kunde inte närvara vid stipendiuttdelningen, dessa kommer istället att få ta emot sina stipendier i samband med årsmötet.

/Hans Davidsson

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter