SARA NYSTRÖM tog dubbla SM-GULD vid FRIIDROTTS-SM

Under helgen avgjordes SM i FRIIDROTT inkl. Para-SM, nere vid Uddevalla på Västkusten.

SARA NYSTRÖM, Löparklubben Roslagens framgångsrika tjej inom Para-sporten har under helgen vunnit två nya SM-GULD - först under fredagen vann Sara 1500 meter på nya rekordtiden 5:59.07, hon vann med hela 15 sekunder för Kristin Björfeldt från IK Akele från Linköping.
SARA NYSTRÖMS andra SM-GULD kom under lördagens 5 000 meterslopp, där hon pressade sitt rekord från fjolårets Nordiska i Norge då hennes nya personbästa blev 21:43.51 och hon vann med 45 sekunder före tvåan i loppet, som var Kristin Björfeldt, IK Akele.

SARA NYSTRÖM fick i början av juni ta på sig landslagsdräkten, då Sara tävlade vid Europa-Mästerskapen inom Parasport som då gick i Uppsala.

SARA NYSRÖM överraskade med att ta en SILVERMEDALJ i sin nya sport GÅNG, då Sara vid sitt första Gång lopp över 5 000 meter blir tvåa med tiden 35:04.76. Sara blev dessutom 4:a på 5 000 meter och 7:a på 3 000 meter.