LOVE HEDRÈN och SEBASTIAN BLOM segrade i Roslagsbroloppet

Love Hedrén. Foto: Anna-Karin Hedrén
Love Hedrén. Foto: Anna-Karin Hedrén

I söndags avgjordes det 43:e Roslagsbroloppet med start och mål vid Vårlyckan.

Löparklubben Roslagens ungdomar hade stora framgångar med två vinster. 15-åriga LOVE HEDRÈN sprang både snabbt och snyggt och vann 2.8 km överlägset med tiden 9.36 som var över en minut bättre än hans tid ifjol. Tvåa i P15 kom Simon Risom.

Sebastian Blom tog LK Roslagens andra seger genom vinst i P11 som sprang 2,1 km och där fick han tiden 7.47 som han vann klart före Jonas Risom, samtidigt förbättrade han sitt personbästa med hela 49 sekunder sen fjolårets lopp.

Vid Roslagsbroloppets stora klass på 8 km blev Tommy Lindberg fyra i seniorklassen och Sara Nyström blev 5:a i damklassen.

TV-sändning

NT hade TV-sändning av Roslagsbroloppet och redan nu meddelar Norrtelje Tidning att dom kommer att TV-bevaka vårt nästa arrangemang Norrtälje Stadslopp & Papricaloppet söndagen den 4 juni med start och mål vid IP på Sportcentrum

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter