Fina tider av Viktor Hedlöf Kanje och Emil Ohlsson vid Höstrusket !

Vid lördagens Höstrusk i Stockholm gjorde grabbarna Viktor Hedlöf Kanje och Emil Ohlsson båda fina tider på 10 km landsvägslöpning.

Dom hade lite olika upplägg, Viktor som inte kände sig jättepigg efter en längre skada, gick som vanligt ut hårt och höll hyfsat jämn fart första 7 km och sprang första 5 km på 16.46 och de sista 5 km på 17.13 och fick sluttiden 33.58 som är nytt klubbrekord i M35 och en 8:e plats i herrloppet.

Emil Ohlsson öppnade lite lugnare, var lite sen in i startfållan, så det blev lite trångt i starten innan det öppna upp sig. Emil försökte hitta ett jämt tempo och hade 17.21 på de första 5 km och sedan forcerade han de sista kilometrarna och den andra halvan sprang han på 17.08 och kom in som nia med tiden 34.27.

Dessutom hade vi ytterligare löpare bland dom 100 första, då Michael Niklasson hade 41:02 på 83:e plats och Conny Lidenborg kom 92:a med tiden 41:14.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter