JULIA RASMUSSON imponerade vid Mittsvenskas DM-terräng!

Julia Rasmusson vid Terräng-DM. Foto: Renée Davidsson
Julia Rasmusson vid Terräng-DM. Foto: Renée Davidsson

JULIA RASMUSSONS debut för LK Roslagen, vann Julia med lätta steg Terräng-DM för Mittsvenska (Uppland, Dalarna, Gästrikland o Hälsingland) över 10 km. Det blev särskilt spännande och tävlingens höjdpunkt var att följa uppgörelsen i damklassen där Julia Rasmusson och Malin Österman kämpade om segern, där Julia var i mål först med imponerande tiden 40.29 med Malin tvåa på tiden 42.09. Herrsegrare blev Jimmy Öhman från Gefle IF.

Per Jemth, LK Roslagen imponerade i veteranklassens 8 km när han vann M50-klassen på tiden 31.05 före LK Roslagens Fredrik Carpentsier som vann M45 på tiden 32.53. Juniorsegrare blev Jacob Henriksson som debuterade för LK Roslagen. Carola Eriksson från LK Roslagen vann K40 klassen före klubbkamraten Helena Mägi.

LK Roslagens övriga medaljer:

  • K 22 Silver Jenny Westin
  • K40 Silver Helena Mägi
  • M55 Silver Christer Mattsson
  • M50 Brons Stefan Johansson

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter