MALIN ÖSTERMAN – roslagsmästare i terräng vid Svanbergaloppet !

LK Roslagen satte verkligen prägel på årets Svanbergalopp som samtidigt var roslagsmästerskap i terräng. Det blev total dominans på damsidan , där Malin Österman vann en övertygande seger före Louise Johansson och Helena Mägi och på herrsidan kom Magnus Berg på tredje plats. På ungdomssidan övertygade 14-åriga Love Hedrén med ett fint lopp då han blev roslagsmästare i P15, och i pojkar 13 år blev Simon Risom fin tvåa.

Malin Österman – 18.23,46 vid debutlopp på 5 000 meter

Tidigare i veckan, på tisdagen, gjorde Malin Österman sitt debutlopp på 5 000 meter på Stockholms Stadion där målet var att göra 18.45, men hon sprang snabbare än ”haren” och Malin fick en så fin tid som 18:23.46.
Malin som satsar hårt på löpningen har nu tagit ledigt från jobbet som läkare i Norrtälje för att åka ner till Kenya för träning på hög höjd i början av september.

David Hedrén – LK Roslagens löpare på Ungdoms SM i Uppsala

Under helgen pågick även Ungdoms-SM i Uppsala och där deltog David Hedrén med att sätta nya klubbrekord på 100 meter -12.24 och 200 meter med 25.09 och en 13:e plats.

Ultravasan mellan Sälen och Mora

Förra helgen gick även Ultravasan 90 mellan Sälen och Mora och där sprang Therese Carlsson i K45 på tiden 10:27.01 och i K60 hade Anette Grinde tiden 11:54.41. På halva distansen, Ultravasan 45, kom Leif Hemlin tvåa i M70 med tiden 5:28.37.

LK Roslagens nästa arrangemang är Löparkväll på Bana  10 000 meter, uppe på IP den 12 september och sedan arrangerar vi Långa DM-terrängen den 2 oktober i Rimbo.

Anmälan på www.easyrecord.se

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter