Norrtälje Stadslopp & Papricaloppet arrangeras på Nationaldagen i Norrtälje !

Löparklubben Roslagen inbjuder till vårt fjärde arrangemang av Norrtälje Stadslopp & Papricaloppet måndagen den 6 juni på Nationaldagen med start och mål uppe vid IP på Sportcentrum, som främst går inom Kvisthamraområdet med ett spurtpris efter 2022 meter som ingår i Norrtälje Stads firande av 400 år ! Avslutning över nya bron vid hamnen, längs kajen fram till Snäckan / Åtellet mot Lilla Torget och sedan upp mot Frälsningsarmébacken där även ett Backpris finns att kämpa för, för att sedan gå i mål på IP / Sportcentrum.

Tävlingen har samlat nästan 250 löpare , med drygt 80 som tävlar på 5 km inom Norrtälje Stadslopp och barnloppet Papricaloppet med stöd av Flygfyren har samlat drygt 160 barn och ungdomar och man är så många i pojkar och flickor 7 år och yngre, så vi har gjort två starter med flickorna som startar först 10.00 och pojkar 7 år och yngre får vänta med sin start till 10.20.

Favorittips på damsidan är Studenternas Johanna Salminen, som är storfavorit efter Johannas överlägsna seger i fjol.

Herrsidans favoriter är Löparklubben Roslagens Viktor Hedlöf-Kanje och Emil Ohlsson som båda hade en hård uppgörelse 2019  , men som ifjol kom det många elitlöpare och efteranmälde sig vilket kullkastade alla favorittips.

Det tävlas om fina priser som slottsweekend på Rånäs slott för totalvinnarna på dam-och herrsidan, och spurtpriset vid 2022 meter  tävlar om Åtellets hotellweekend och Backpriset står JL Bygg för…
 
Välkomna till Norrtälje Stadslopp & Papricaloppet måndagen den 6 juni på Nationaldagen !

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter