Nytt rekord av PER JEMTH i Köpenhamn maraton  !

Efter en lång vinter och Covid restriktioner, märks det att löpningen börjar komma gång igen.

Per Jemth som tävlar i 50-års klassen slog till  med nytt personbästa , klubbrekord och upplands bästa i M50 då han sprang in på nya rekordtiden 2.42.48 vid Köpenhamns maraton.

En annan framgångsrik veteranlöpare är Viktor Hedlöf Kanje som var på väg mot en fin tid på Kungsholmen runt då hans första 5 km gick på nytt klubbrekord i M35  med tiden 16.38. Vid Kungsholmen runt passerade Conny Lidenborg 40 min vallen med 1 sekund och på halv maraton har det blivit 1.29.07 för den flitigt tävlande Conny.

På damsidan övertygade Malin Österman som satte nytt personbästa med 21 sekunder när hon sprang på 39.56,75 på 10 000 meter bana, trots en strulig för säsong. Louise Johansson är en stark trail löpare och blev i upptakten fyra över 4 km. På ungdomssidan vann Cajsa Persson vid Östhammars stadslopp och vi har glädjande fått igång ungdomsträningar på IP:s löparbanor i Norrtälje varje söndag mellan 11.00-12.30.

Anmäl Dig till Norrtälje Stadslopp & Papricaloppet på Nationaldagen den 6 juni !

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter