Davids framgångsrika helg

LK Roslagens David Hedrén tog i helgen medalj vid Svealandsmästerskapen för ungdomar och satte flera nya rekord.

Friidrottssäsongen på bana avslutades under söndagen då Svealandsmästerskapen för ungdomar anordnades av Huddinge AIS. Löparklubben Roslagen representerades av 14-åriga David Hedrén som deltog i tre grenar och i dessa lyckades sätta fyra nya rekord.

Första grenen var 800 meter där David i tuff konkurrens blev fyra och slog sitt personbästa med en sekund med tiden 2.16.02. Även mellantiden halvvägs genom loppet på 65.73 innebar rekord på 400 meter. Någon timma senare var det åter en tuff final, denna gång på 300 meter och där tog David bronsmedalj på nya klubbrekordet 41.12, endast 13/100 från silvret. Han avslutade sedan dagen med att debutera på 2 000 meter där han blev femma på nya klubbrekordet 7.10.51.

Grattis David till en framgångsrik helg vid Svealandsmästerskapen!
Löparklubben Roslagens nästa arrangemang är Öppna DM-terrängen för Uppland som avgörs den 4 oktober i samarbete med Rimbo SOK på deras motions- och elljusspår i Rimbo. Välkommen med Din anmälan på info@lkroslagen.se

/Hans Davidsson

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter