David framgångsrik på DM

Under helgen 21-23 augusti avgjordes Stora DM för Uppland på SM-arenan – Uppsala Friidrottsarena vid Gränby. På plats från LK Roslagen var några veteranlöpare som sprang 5 000 meter och helgens stora överraskning 14-åriga David Hedrén som tävlade alla tre dagarna och fick med sig tre UDM-silver efter suveränen Felix Johnson, UIF.

På fredagen blev det en tuff kamp om första platsen på 300 meter och målfotot granskades och David Hedrén blev tvåa, endast två hundradelar skiljde då tiderna blev 42.47 resp. 42.49 i ett lopp med tuff motvind.
På lördagen var det åter dags med en hård uppgörelse på 800 meter med ytterligare ett silver med nya klubbrekordet 2.17.07, mot Felixs segertid 2.16.22.
På söndagen provade David Hedrén på en ny sträcka , sprintsträckan över 80 meter och det blev ytterligare en silver tack vare en bra fällning över mållinjen på nya klubbrekordet 10.82.

LK Roslagen arrangerar måndagen den 7 september ”Öppna Roslagsmästerskapen” uppe på IP i Norrtälje på 100 meter, 400 meter, 800 meter och 3 000 meter för både män och kvinnor. Det är dags nu att göra Din anmälan på info@lkroslagen.se

/Hans Davidsson

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter