Säsongsavslutning

I söndags höll vår förening den sedvanliga säsongsavslutningen med jultallrik i Friluftsfrämjandets gård "Gläntan" i Rimbo. Förutom god mat och trevligt umgänge med samtal om mellantider, statistik och mycket annat som vi gärna pratar om när vi får chansen, prisades flera av våra medlemmar för deras insatser under det gångna året.

Först ut var Emil Ohlsson, Daniel Steinbock och Axel Strömsö som tilldelades Annicka och Owe Ahlströms stipendium, något de delar med Isabell Svensson som dock inte kunde närvara denna gång utan istället får se fram emot att hyllas på årsmötet i början av nästa år.

Näste att ta emot de församlades applåder var Fritjof Fagerlund, som utnämnts till pristagare av Roslagens Idrottsallians, och vi fick höra hur Fritjofs karriär som en av världens bästa ultralöpare inleddes under ödmjuka förhållanden med ett fantastiskt lopp genom Grand Canyon i USA.

Avslutningsvis fick Marianne Smedmark Maria Akrakas stipendium för kvinnlig medeldistans medan Carolina Wikström med ett fantastiskt år bakom sig mottog Anna Rahms stipendium för kvinnlig långdistans.

Medan kalenderåret 2019 har några veckor kvar att ge är tävlingsåret 2020 redan igång och närmast ser vi fram emot Nyårsloppet i Vallentuna, vinterserien Bore Cup och flera spännande inomhustävlingar i Uppsala och Stockholm.

/Tomas J

loading...

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter