Ny rekordtid av Carolina Wikström !!!

Carolina Wikström gjorde en mycket framgångsrik mellanlandning i Tyskland och Frankfurt Marathon på söndagsförmiddagen då hon är på väg till Tanzania i Afrika med avslutande läkarstudier.

Den stora överraskningen vid Frankfurt Marathon var Carolina Wikström , Löparklubben Roslagen, som sänkte sitt personliga rekord med nästan 10 minuter när hon blev 5:e  europé med tiden 2:33:44 och nu plötsligt delad nia genom tiderna i Sverige med Midde Hamrin och Anna Rahms roslagsrekord och upplandsrekord slog Carolina med över minuten.          

Carolinas mål var att göra under 2:40 och efter 1:18:03 halvvägs avverkade hon andra halvan på fantastiska 1:15:41 efter att ha avancerat från 27:e till 15:e plats. Det är åtta sekunder snabbare än hennes klubbrekord på halvmaraton vid Copenhagen Halfmara och ”svenskt rekord” i negative splits på den här nivån.

Hans Davidsson

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter