Framgångsrikt DM på 10 000m för LK Roslagen

IF Mantra Sport arrangerade årets sista DM tävling på Uppsala Friidrottsarena då DM på
10 000m avgjordes med svår blåst med stort deltagarintresse med hela tre olika heat. Per Jemth sprang i A-heatet där han satte nytt klubbrekord då han vann DM för M 45 med tiden 34.51.7m. Jörgen Lindh sprang i B-heatet där han blev tvåa i M 50 på tiden 39.22.6m. Liutauras Bilevicius sprang i C-heatet där han blev trea med årsbästa 39.08.2m. Mikael Tennare hade en hård uppgörelse , när han vann M55 på tiden 42.52.0m.

I C-heatet sprang även mor och dotter där Anna Karin Wikström i sitt första banlopp sprang på nya klubbrekordet 41.00.3 m då hon vann DM i K50 samt även blev trea vid senior-DM. Carolina Wikström hade samma tid , hon paceade sin mor genom loppet. Anna Karin gjorde ett mycket bra lopp där hon sprang progressivt och avslutade starkt.

/Hans Davidsson

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna