Carolina Wikström näst bästa svenska vid Copenhagen Halvmarathon

Carolina Wikström överraskade sig själv efter knäproblem och järnbrist under sommaren, då hon blev näst bästa svenska efter Hanna Lindholm vid Copenhagen Halvmarathon. Carolina slog sitt eget personbästa och klubbrekordet för Löparklubben Roslagen med över en minut med sluttiden 1.15.49, vilket även var över sex minuter bättre än hennes lopp förra året i Köpenhamn.

Carolinas mamma Anna-Karin Wikström, som tävlar i K50-klassen blev bästa svenska i sin klass då hon sprang precis under 1.30 och fick tiden 1.29.53 som även är klubbrekord i K50 för Löparklubben Roslagen.

Löparklubben Roslagen hade ytterligare några löpare på plats i Köpenhamn, där några även gjorde personbästa:
1.27.23        Gustav von Heijne
1.27.57        Jerker Rosander
1.33.39        Isabell Svensson

/Hans Davidsson

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter