NORRTÄLJE STADSLOPP  6 juni

Den andra upplagan av NORRTÄLJE STADSLOPP verkar få en flygande  start då ca 160 löpare har förhandsanmält sig vid anmälningstidens utgång. Loppet arrangeras i samverkan med Flygfyrens ungdomslopp som heter Papricaloppet som är ett barn-och ungdomslopp.

Start och mål för ungdomsloppet PAPRICALOPPET är förlagda till löparbanorna uppe på IP / Sportcentrum med första start kl 10.oo.

Det stora loppet NORRTÄLJE STADSLOPP över 5 km har i år starten och även målgången uppe på IP / Sportcentrum kl. 11.oo, därefter springer man ner mot Kvisthamraviken mot Kärleksudden och sedan Norrtäljeviken förbi Havspiren med löpning vid kajen vid Societetsparken fram mot det nya Spurtpriset vid Åtellet och skulpturen Snäckan innan man korsar gatan upp till Rögårdsgatan mot Lilla Torget och Lilla Brogatan mot avslutningen med Frälsningsarmé backen där det är ytterligare ett nytt Backpris innan man springer mot IP och målgång!

Det går bra att efteranmäla sig fram till en timme för respektive start.

Fina priser till de främsta samt ett antal utlottade priser utlovas. Medalj till samtliga som fullföljer loppet.

Här finns inbjudan och här finns startlista med föranmälda löpare.
 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter