Carolina Wikström sätter nytt Banrekord vid Roslagsbroloppet !

Vid söndagens Roslagsbroloppet vid Drottningdal i Roslagsbro hade Carolina Wikström uppvisning då hon var helt överlägsen i damklassen, där hon även slog Anna Lindhs banrekord på 28.18 från 2014 när hon fick tiden 27.50 över 8 km på vägarna runt Roslagsbro. Carolina övertygade med att bli totalfyra, då det endast var tre (3) herrar före henne, med herrsegraren Joakim Eriksson, Spårvägen och Mantra löparna Fredrik Swahn och Erik Widmark. Vår nya medlem Isabell Svensson övertygade med att bli tvåa med tiden 32.19. Löparklubben Roslagens damer övertygade med sin bredd då Maria Sundberg kom 4:a , Helena Mägi 6:a och följd av Jennie Sandberg på 7:e plats och Marianne Smedmark 8:a.

I seniorklassen gjorde 16-åriga Victor Karell ett mycket starkt lopp och blev 6:a och bäste rospigg med tiden 30.48.

Unga David Hedrén , 13 år gjorde klubbdebut i vår tävlingströja och efter en tuff spurt på sista 200 metrarna då han låg trea,  slog David  sina konkurrenter och vann P13 före Zebastian Lantz från hemmaklubben.

/Hans Davidsson

Carolina och Isabell
Carolina och Isabell

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter