Carolina Wikström kom tvåa vid Premiärmilen i Stockholm

Efter att förra helgen vunnit ett millopp i New York , var Carolina Wikström åter hemma i Sverige för att göra säsongpremiär vid Premiärmilen tillsammans med ytterligare 4 000 löpare.

Carolina Wikström, LK Roslagen, sprang in på en fin andraplats med tiden 36.39 på milen och den enda som slog Carolina var svenska maratonmästarinnan Mikaela Larsson från Spårvägen. Den här gången hade Carolina även tagit med sin mor Anna Karin Wikström som gjorde tävlingsdebut för Löparklubben Roslagen då hon satte nytt klubbrekord i K50 med 45.48.  LK Roslagens Karin Hübinette gjorde också ett starkt lopp då hon blev 31:a på tiden 41.28.

Nästa helg avgörs DM 10 km för Uppland vid Slottsmilen i Rånäs bruk.

/Hans Davidsson

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter