Carolina Wikström sjua vid Hässelbyloppet

Carolina Wikström övertygar och presterar bättre resultat vid varje tävling hon ställer upp i och vid dagens Hässelbylopp över 10 km springer hon in på en fin sjunde plats med nya klubbrekordet som nu är på 36.50 och det är ett nytt klubbrekord med drygt 1½ minut från hennes förra klubbrekord satt vid Tjejmilen ! Det som övertygar är också att Carolina är starkare ju längre loppet går, vid halva sträckans 5 km ligger Carolina på tolfte plats med tiden 18.13 och på de sista 5 km avancerar Carolina ytterligare fem placeringar fram till sjunde plats.
Löparklubben Roslagen hade ytterligare några löpare , där Sara Smith kom in på 26:e plats med personbästa 40.16 och hon hade också en positiv trend i loppet då Sara låg på 34:e plats efter halva loppet , Sara  avancerade åtta placeringar till 26:e plats.
Karin Hübinette kom in som 54:a med tiden 42.53 och Helena Mägi hade tiden 46.50.

I herrklassen debuterade klubbens nyaste medlem, Gustav von Heijne med tiden 40,51.

/Hans Davidsson

Sara, Gustav och Carolina
Sara, Gustav och Carolina

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter