Fritjof Fagerlund segrade vid Kanonloppet på Åland

Fritjof Fagerlund som har varit förkyld bestämde sig först dagen före att ställa upp vid Kanonloppet på Åland under lördagen. Fritjof Fagerlund vann både seniorklassen och Män 40 vid Kanonloppets 22,5 km. Fritjof tog totalsegern före Magnus Lindberg från Ockelbo SK då Fritjof hade tiden 1.23.23 över 22,5 km som var Kanonloppets sträcka, tvåan Magnus Lindberg var slagen med 40 sekunder då han hade tiden 1.24.03.

Nästa söndag springer Fritjof Fagerlund ett Ultralopp i Templiers, Frankrike som är på 78 km och 3 650 meters stigning.

Per Åsberg 6:a vid Å-stadsloppet i Örebro
Per Åsberg var under lördagen i Örebro och sprang Å-stadsloppet och han sprang så bra att han blev sexa (6:a) i seniorklassen med den fina tiden 35.11 på 10 km landsväg , vilket naturligtvis är nytt klubbrekord för Män 50.

/Hans Davidsson

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter