Framgångar för Löparklubben Roslagen vid Kung Björnloppet i Uppsala  !

Viktor Hedlöf Kanje gjorde årsdebut på 10 km vid Kung Björnsloppet inför nästa helgs Lidingöloppet. Viktor kom 4:a strax över klubbrekordet då han hade tiden 33.32, segrade gjorde elitorienteraren Albin Ridefelt för bröderna Axel och Erik Djurberg.
-          Loppet var väldigt blåsigt , där Viktor låg med Albin och Axel fram till 5 km, då Erik hade släppt tidigare, men han kom ifatt mig igen vid 8 km, men sen orkade jag inte riktigt trycka på när jag började bli trött. Å andra sidan har jag inte tränat ordentligt i mer än 5-6 veckor och med fokus på 30 km inför Lidingöloppet. Kul att tävla igen i alla fall och en bra genomkörare inför Lidingö.

Viktors farbror Per Åsberg gjorde debut som 50 åring och ska blir intressant att se även han på Lidingöloppet, nu blev Per Åsberg tvåa i seniorloppet över 6,4 km där han fick tiden 22.41 som bara var 15 sekunder ifrån segraren Björn Seifert, UIF.

Karin Hübinette kom på en fin 4:e plats på damernas 10 km med tiden 42.42. Karin kommer också att finnas på startlinjen vid Lidingöloppet, då hon vann en startplats.
 
Nästa helg gäller Lidingöloppets olika klasser och den 6  oktober går DM-terrängen i Uppsala, där Du nu ska anmäla Dig om Du vill vara med.
/Hans Davidsson

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter