Carolina Wikström bästa uppländska i Tjejmilen  !

Vid lördagens TJEJMILEN i Stockholm över 10 km blev Carolina Wikström bästa uppländska vid Tjejmilen när hon sprang in på en fin 15:e plats med nya klubbrekordtiden 38.22 som är 27 sekunder bättre än hennes tidigare klubbrekord. Carola Eriksson kom 62:a på Tjejmilen med tiden 42.12.

Malin Besson vann Blodomloppet i Västerås !
Vid onsdagens Blodomlopp i Västerås över 10 km vann Malin Besson med tangerat årsbästatiden 39.54 , som hon vann med 27 sekunder.

Jörgen Lindh vann veteranmilen på 43.04 vid torsdagens John Brobergs minne.

Tomas Jennerstål vann lördagens Brottbyrundan över 10 km då han sprang den kuperade milen i Brottby på tiden 37.32 som var två minuter före tvåan i loppet och i damklassen blev Jennie Sandberg trea över 10 km med tiden 49.50 och fyra kom Marianne Smedmark på 50.52. Stefan Johansson var trea i 5 km loppet på tiden 23.58. Efter loppet i Brottby bjöd Amanda och Tomas Jennerstål hem löparna till en löparlunch   i sitt hem i byn Toftesta ett par kilometer från Brottby IP. Vi imponerades av hans renoveringsarbete i sitt hem som byggdes som en Missionskyrka redan 1878 !
/Hans Davidsson 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter