Resultat Norrtälje Stadslopp 2018

I ett varmt och soligt men rätt blåsigt Norrtälje avgjordes premiärupplagan av Stadsloppet under lördagen den 28 juli 2018.
I herrklassen var det Spårvägens Mohamad Reza som med fem sekunders marginal till Huddinges Otto Kingstedt sprang hem segern med tiden 14.53,9 på de fem kilometrarna. Archie Casteel och Joachim Eriksson kom trea respektive fyra, båda tävlandes för Spårvägens FK som dominerade med sex placeringar bland de tio främsta. Arrangörsklubben LK Roslagen fick en fin femteplacering genom Emil Ohlsson, som sprang på 15.56,6.
Även damklassen fick en segrare från Spårvägen när Jessica Österberg korsade mållinjen på tiden 18.09,1, hela 49 sekunder före Vallentunas Dace Landström. Susanna Sjögren, klubblös, placerade sig på en tredjeplats framför Karin Hübinette och Carola Eriksson som säkrade fjärde- och femteplatserna åt Löparklubben Roslagen.
Många fina insatser noterades bland både barn och vuxna under dagen och samtliga resultat finns under rubrikerna På Gång - Norrtälje Stadslopp - Resultat.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter