André Mohalland satte nytt klubbrekord vid SAYO i Sollentuna

André och Axel André och Axel

Under helgen pågår en stor arenatävling SAYO på Sollentuna med Turebergs IF som arrangör. Löparklubben har några aktiva med i denna stora tävling, där Emil Ohlsson, som tidigare nämnts, under fredagskvällen satte ett rejält klubbrekord på 3 000 meter då han sprang in på tiden 9.05.30 och slog det gamla rekordet med 1 min och 24 sekunder.

Fredrika Fredrika

Vid dagens tävlingar hade vi några fler med och där fortsatte André Mohalland att förbättra klubbrekordet den här gången med 2 sekunder när han vann C-heatet klart, där Axel Sved var trea och sänkte sitt personbästa till 2.09.47.

Fredrika Karlsson sprang 800 meter i damernas A-heat där hon kom 6:a på tiden 2.21,28.
/Hans Davidsson

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter