Löparklubben Roslagen tog historiska SM-poäng vid Stafett-SM på Slottsskogsvallen i Göteborg !

Årets Stafett-SM avgjordes på anrika Slottsskogsvallen i Göteborg som är en arena som funnits i 100 år och är kulturmärkt. Här slog bl. a Gunder Hägg ett antal världsrekord på 40-talet…

Vid årets Stafett-SM helgen 26-27 maj deltog Löparklubben Roslagen för första gången vid Stafett-SM och speakern Per Crona överraskades först av det nya klubbnamnet som han sedan hälsade välkommen och han överraskades även av Axel Strömsöes fina löpning på första sträckans 3x800 meter där han var med in till växeln som fyra med ca 2.04 och Axel Sved fortsatte även han optimistiskt men avståndet växte på andra varvet och han fick ca 2.13.5 på sin sträcka, därefter fullföljde Daniel Steinbock stafettens 3x800 meter för M 22 med en sträcktid på ca 2.10,5 vilket räckte till LK Roslagens första SM-poäng då laget med sin 4:e placering fick ihop 3 poäng samt 2.25 poäng i SM-pokalen.

Vårt nya klubbrekord i stafett 3x800 meter blev 6.28.61 !
/Hans Davidsson

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter