Frida Sjöberg och Malin Besson tog båda tredjeplaceringar vid Danderydsloppet

Löparklubben Roslagen deltog den 1 maj vid Danderydsloppet och klubbens två deltagare tog varsin tredjeplats då Frida Sjöberg blev trea på 5 km med tiden 20.06 och Malin Besson som sprang den dubbla distansen över 10 km kom även hon trea med tiden 41.31.

Vid Tjejmilen 21 i Stockholm för ett par veckor sedan placerade sig Karin Hübinette på en fin 18:e plats med nya personliga rekordet på halvmarathondistansen, 1.33.40.

Nu på lördag tävlar LK Roslagen med herrlag vid världens största stafett som är Holmenkollenstafetten i Oslo och lördagen därpå den 12 maj är det dags för Östhammars stadslopp som Du måste anmäla Dig senast fredagen den 3 maj.

/Hans Davidsson

Frida och Malin
Frida och Malin

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter