Malin Besson bäst vid Hässelbyloppet

Vid söndagens Hässelbylopp hade Löparklubben Roslagen med ett antal löpare som förberedelse för terräng-SM. Hässelbyloppets bana över 10 km är känd för snabba tider och det blev även för flera av LK Roslagens löpare.

Snabbast från LK Roslagen blev Malin Besson med sin näst snabbaste tid då hon hade tiden 39.26 vilket hon blev 23:a med i damklassen och några placeringar sämre (29:a) kom Anna Lindh med nästan årsbästa då hon fick tiden 40.11. Fredrika Karlsson sänkte sitt personrekord rejält då hon fick sluttiden 43.52. Frida Säfström och Jennie Sandberg som båda tävlar i K45 satte nya årsbästa då Frida hade 44.07 och nytt klubbrekord K45 och Jennie fick tiden 44.48. Sekunden för Jennie i mål var Marianne Smedmark. I herrklassen gjorde vår moderna femkampare Daniel Steinbock debut med tiden 37.24.

/Hans Davidsson

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter