Ett glatt tjejgäng
Ett glatt tjejgäng

Flera topplaceringar i Vårruset

Löparklubben Roslagen hade stora breddframgångar i Vårruset. På bilden syns trean Helena Saarela, Mantra Sport med LK Roslagens Malin Besson (2:a) Frida Sjöberg (4) och Isabell Ahlström (5:a) samt klubbens kanske bästa supporter.

När Vårruset i måndagskväll kom till Uppsala hade Löparklubben Roslagen stora breddframgångar, med tre löpare i topp 5.

Malin Besson blev bäst i LK Roslagen med andra plats med tiden 19.15 på loppets 5 km, segrade gjorde Gefle Ifs Moa Enmark.

Platserna efter Malin var det sekunddueller och trea blev Helena Saarela, Mantra Sport på 19.40 och sekunden efter var Frida Sjöberg i sitt första lopp för LK Roslagen och på femte plats Isabell Ahlström med tiden 19.42.

/Hans Davidsson

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter