LK Roslagens Träningsgrupper

Alla med intresse för motions- eller elitlöpning är välkomna att träna med oss. Även du som inte är medlem är välkommen att prova.

Vi har i nuläget träningsgrupper för löpträning i Uppsala och Rimbo. Information om träningstider m.m. finns alltid i kalendariet under rubriken "På gång".

Löpträning i Uppsala

I Uppsala tränar flera olika grupper många dagar i veckan, t ex i stadsskogen och i IFU Arena.

På torsdagar håller några av våra erfarna löpare i ett pass där ett blandat gäng springer intervaller tillsammans i Stadsskogen. Har du frågor om träningen eller vill hänga med kontaktar du Jörgen Lindh på jorgen (snabel-a) loplabbet (punkt) se.
 

Löpträning i Rimbo

I Rimbo bedriver ett gäng med stor bredd säsongsanpassad intervallträning. Passen, kombinerat med lättare styrke- och koordinationsövningar, syftar till att höja var och ens löpning från nuvarande nivå.

Vi tränar tillsammans på torsdagar och samlas klockan 18.00 vid starten av motionsspåren i Rimbo.

Har du frågor om träningen i Rimbo kontaktar du Tomas på tomas.jennerstal (snabel-a) outlook (punkt) com.

Löpträning i Norrtälje

Gemensamma långpass

Under våren 2020 arrangerar klubben gemensamma långpass i Norrtälje. Första tillfället blir lördagen den 25 januari med utgångspunkt från Friskis och Svettis lokaler invid Norrtälje Sportcentrum, start kl 10:00. Underlaget utgörs mestadels av asfalt. Vi siktar på 30 km men passerar Friskis och Svettis efter ca 15 km där de som önskar ett kortare pass kan stiga av. Initialt finns inga fastslagna tempotider utan vi springer tillsammans.

Fredrik C, en av föreningens medlemmar är huvudansvarig och meddelar om det skulle bli några ändringar rörande datum eller starttid via klubbens Facebooksida där ovanstående information också återfinns.

Intervallträning

För närvarande bedriver föreningen ingen gemensam intervallträning i Norrtälje men vi undersöker förutsättningarna för detta.

Har du frågor eller idéer om träning i Norrtälje eller vill samåka med andra till Rimbogruppens träningar kontaktar du Tomas på tomas.jennerstal (snabel-a) outlook (punkt) com.

Så här snabb och snygg blir du om du tränar med Löparklubben Roslagen!

Inomhusträning i Uppsala
Inomhusträning i Uppsala
Samling vid motionsspåren i Rimbo
Samling vid motionsspåren i Rimbo