LK Roslagens Träningsgrupper

Alla med intresse för motions- eller elitlöpning är välkomna att träna med oss. Även du som inte är medlem är välkommen att prova. Kontakta oss eller dyk upp direkt på träningspasset, det är inte märkvärdigare än så.

Vi har träningsgrupper för löpträning i Norrtälje, Rimbo och Uppsala.

Löpträning i Norrtälje

I Norrtälje har vi gemensam intervallträning vid Norrtälje Sportcentrum på måndagar klockan 17.30-19.00. Vill man kombinerar man med Rimboträningen på torsdagar.

På lördagar springer vi långpass tillsammans, ca 15-30 km. Tempot anpassas efter deltagarna och de som önskar kan nöja sig med halva distansen. Är vi många delar vi eventuellt upp oss i en snabbare och en långsammare grupp. Start, varvning och mål utanför Friskis och Svettis vid Sportcentrum. Samling klockan 10.00.

Observera att det gemensamma långpasset den 30 maj utgår, välkommen tillbaka den 6 juni!

Har du frågor om passen i Norrtälje kontaktar du Fredrik på fredrik.carpentsier (snabel-a) norrtalje (punkt) se.

Löpträning i Rimbo

I Rimbo bedriver ett gäng med stor bredd säsongsanpassad intervallträning. Passen, kombinerat med lättare styrke- och koordinationsövningar, syftar till att höja var och ens löpning från nuvarande nivå.

Vi tränar tillsammans på torsdagar och samlas klockan 18.00 vid starten av motionsspåren i Rimbo. Träningen kombineras med fördel med Norrtäljepassen.

Har du frågor om träningen i Rimbo kontaktar du Tomas på tomas.jennerstal (snabel-a) outlook (punkt) com.

Löpträning i Uppsala

I Uppsala tränar några av våra erfarna löpare flera gemensamma pass i veckan, t ex i stadsskogen och i IFU Arena. Vill du  hänga med kontaktar du Jörgen Lindh på jorgen (snabel-a) loplabbet (punkt) se.

Så här snabb och snygg blir du om du tränar med Löparklubben Roslagen!

Inomhusträning i Uppsala
Inomhusträning i Uppsala
Samling vid motionsspåren i Rimbo
Samling vid motionsspåren i Rimbo