LK Roslagens Träningsgrupper

Alla med intresse för motions- eller elitlöpning är välkomna att träna med oss. Även du som inte är medlem är välkommen att prova.

Vi har i nuläget träningsgrupper för löpträning i Uppsala och Rimbo. Information om träningstider m.m. finns alltid i kalendariet under rubriken "På gång".

Löpträning i Uppsala

I Uppsala tränar flera olika grupper många dagar i veckan, t ex i stadsskogen och i IFU Arena. Samtliga pass leds av erfaren tränare med egna landslagsmeriter och utbildad ungdoms- och elittränare på medel- och långdistanslöpning.

Har du frågor om träningen kontaktar du Owe Ahlström på owe.ahlstrom (snabel-a) gmail (punkt) com

Löpträning i Rimbo

I Rimbo bedriver ett gäng med stor bredd säsongsanpassad intervallträning. Passen, kombinerat med lättare styrke- och koordinationsövningar, syftar till att höja var och ens löpning från nuvarande nivå. Vi samlas vid starten av motionsspåren.

Har du frågor kontaktar du Tomas på tomas.jennerstal (snabel-a) outlook (punkt) com

Löpträning i Norrtälje

För närvarande tränar våra medlemmar i Norrtälje på egen hand. Är du intresserad av att träna med en grupp är du välkommen att höra av dig till Hans Davidsson.

Kontakta Hans på info (snabel-a) lkroslagen (punkt) se

Så här snabb och snygg blir du om du tränar med Löparklubben Roslagen!

Uppvärmning i Uppsala
Samling vid motionsspåren i Rimbo