LK Roslagens Träningsgrupper

Alla med intresse för motions- eller elitlöpning är välkomna att träna med oss. Även du som inte är medlem är välkommen att prova.

Vi har i nuläget träningsgrupper för löpträning i Uppsala och Rimbo. Information om träningstider m.m. finns alltid i kalendariet under rubriken "På gång".

Löpträning i Uppsala

I Uppsala tränar flera olika grupper många dagar i veckan, t ex i stadsskogen och i IFU Arena. Samtliga pass leds av erfaren tränare med egna landslagsmeriter och utbildad ungdoms- och elittränare på medel- och långdistanslöpning.

Har du frågor om träningen kontaktar du Owe Ahlström på owe.ahlstrom (snabel-a) gmail (punkt) com

Löpträning i Rimbo

I Rimbo bedriver ett gäng med stor bredd säsongsanpassad intervallträning. Passen, kombinerat med lättare styrke- och koordinationsövningar, syftar till att höja var och ens löpning från nuvarande nivå. Vi samlas vid starten av motionsspåren.

Har du frågor kontaktar du Tomas på tomas.jennerstal (snabel-a) outlook (punkt) com

Löpträning i Norrtälje

I Norrtälje erbjuds träning på torsdagar kl. 18.00 med samling utanför simhallen. Träningen består av olika former av intervaller.

Har du frågor, kontakta Rebecka Lindberg på lillstrumpa13 (snabel-a) yahoo (punkt) co (punkt) uk

Så här snabb och snygg blir du om du tränar med Löparklubben Roslagen!

Uppvärmning i Uppsala
Samling vid motionsspåren i Rimbo