LK Roslagens Träningsgrupper

Alla med intresse för motions- eller elitlöpning är välkomna att träna med oss. Även du som inte är medlem är välkommen att prova.

Vi har i nuläget träningsgrupper för löpträning i Uppsala och Rimbo. Information om träningstider m.m. finns alltid i kalendariet under rubriken "På gång".

Löpträning i Uppsala

I Uppsala tränar flera olika grupper många dagar i veckan, t ex i stadsskogen och i IFU Arena. Samtliga pass leds av erfaren tränare med egna landslagsmeriter och utbildad ungdoms- och elittränare på medel- och långdistanslöpning.

Har du frågor om träningen kontaktar du Owe Ahlström på owe.ahlstrom (snabel-a) gmail (punkt) com

Löpträning i Rimbo

I Rimbo bedriver ett gäng med stor bredd säsongsanpassad intervallträning. Passen, kombinerat med lättare styrke- och koordinationsövningar, syftar till att höja var och ens löpning från nuvarande nivå.

Under ett par veckor i oktober 2019 utgår vi från Össeby IP i Brottby eller Vallentuna IP medan vi väntar på att belysningen i Rimbospåren ska repareras efter förra vinterns storm.

Har du frågor om träningen eller vill samåka med andra mellan Rimbo och Brottby/Vallentuna kontaktar du Tomas på tomas.jennerstal (snabel-a) outlook (punkt) com

Löpträning i Norrtälje

För närvarande bedriver föreningen ingen gemensam löpträning i Norrtälje men vi undersöker förutsättningarna för detta.

Har du frågor eller idéer om träning i Norrtälje eller vill samåka med andra till Rimbogruppens träningar kontaktar du Tomas på tomas.jennerstal (snabel-a) outlook (punkt) com

Så här snabb och snygg blir du om du tränar med Löparklubben Roslagen!

Uppvärmning i Uppsala
Samling vid motionsspåren i Rimbo