LK Roslagens Träningsgrupper

Alla med intresse för motions- eller elitlöpning är välkomna att träna med oss. Även du som inte är medlem är välkommen att prova.

Vi har i nuläget träningsgrupper för löpträning i Uppsala, Norrtäje och Rimbo. Information om träningstider m.m. finns alltid i kalendariet under rubriken "På gång".

Löpträning i Uppsala

I Uppsala tränar flera olika grupper många dagar i veckan, t ex i stadsskogen och i IFU Arena. Samtliga pass leds av erfaren tränare med egna landslagsmeriter och utbildad ungdoms- och elittränare på medel- och långdistanslöpning.

Har du frågor om träningen kontaktar du Owe Ahlström på owe.ahlstrom@gmail.com

Löpträning i Rimbo

I Rimbo bedriver ett gäng med stor bredd säsongsanpassad intervallträning. Vi samlas vid starten av motionsspåren. På plats finns erfaren, utbildad tränare med landslagmeriter.

Har du frågor kontaktar du Owe Ahlström på owe.ahlstrom@gmail.com

Löpträning i Norrtälje

I Norrtälje samlas träningssugna löpare vid Norrtälje IP, Sportcentrum.

Har du frågor kontaktar du Owe Ahlström på owe.ahlstrom@gmail.com

Så här snabb och snygg blir du om du tränar med Löparklubben Roslagen!

Uppvärmning i Uppsala
Samling vid motionsspåren i Rimbo