Styrelsemöte i sommarträdgården 2018

LK Roslagens styrelse för 2019

Löparklubben Roslagens styrelse i bokstavsordning

• Isabell Ahlström (sekreterare), f.d. landslagslöpare som ungdom, junior och senior.
  • Owe Ahlström (ordförande), f.d. landslagslöpare på hinder och 5000 meter. Utbildad tränare för medel- och långdistanslöpning och med mångårig erfarenhet. Delaktig i grundandet av LK Roslagen.
  • Leif Bengtsson, f.d. mycket duktig elitlöpare på främst 1500m.
  • Hans Davidsson (kassör och tävlingssekreterare),  ”idrottsledarnas idrottsledare”, grundaren av Rånäs 4H 1959 och delaktig i grundandet av LK Roslagen.
  • Bengt Hammar (vice ordförande), f.d. elitlöpare på medel- och långdistans samt hinder.
  • Tomas Jennerstål, duktig medel-och långdistanslöpare i yttersta sverigeliten som veteran.
  • Björn Johansson, f.d. Modern 5-kampare i världseliten.
  • Jörgen Lind, f.d. elitlöpare medel- och långdistans, nu aktiv veteranlöpare.
  • Marianne Smedmark, duktig veteranlöpare på medel- och långdistans.
  • Mikael Tennare, duktig medel- och långdistanslöpare, nu i eliten bland veteraner.

Under rubriken "Kontakt" finns adresser och telefonnummer om du vill höra av dig till föreningen.
Vill du informera dig om styrelsens arbete finns det mer läsning på sidan "Styrelsemöten" i menyn under rubriken "Styrelsen".