CAROLINA WIKSTRÖM näst bästa svenska vid Barcelonas halvmaraton!

Carolina Wikström, LK Roslagen går från klarhet till klarhet, då hon i varje lopp förbättrar sina resultat. Från hennes tävlingsdebut vid Stockholm Maraton i juni 2018 för knappt ett år sedan utvecklas hon vid varje lopp !

Vid söndagens halvmara eDreams Mitja Maraó de Barcelona fortsätter Carolina att imponera då hon blir näst bästa svenska när hon sätter nytt klubbrekord i halvmaraton med nästan 5 minuter när hon får sluttiden 1.16.44 och hon sätter även nya klubbrekord på 10 km med 36.06 (rekord med 44 sekunder) 15 km – 54.39 samt 20 km 1.12,53 och 1.16,44 som sluttid på halvmaraton. 

Carolina Wikströms ord om loppet:
-Jag hade som ambition att slå rekord på milen och sedan se hur långt det höll Jag hittade en bra känsla någonstans i mitten av loppet och lyckades hålla den till sista kilometrarna. Mitt drömmål var sub 17 och på upploppet såg jag att jag skulle klara det om jag kutade på.

Även klubbkamraterna i LK Roslagen, Sara Smith och Gustav von Heijne var med och sprang och Sara Smith genomförde sitt lopp övertygande och hon försökte njuta av loppet, då hon blev nionde svenska med tiden 1.26,41. Gustav genomförde sitt lopp på tiden1.38,22 och han uppskattade särskilt spanjorernas hejarop och stämningen längs banan. Det var många ”vamos” och ”venga” !

/Hans Davidsson

Gustav, Sara och Carolina
Gustav, Sara och Carolina

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter