Styrelsemöte i sommarträdgården

LK Roslagens styrelse för 2017

Löparklubben Roslagens styrelse, på bilden nederst från vänster:

• Jörgen Lind, f.d. elitlöpare medel- och långdistans, nu aktiv veteranlöpare.
  • Björn Johansson, f.d. Modern 5-kampare i världseliten.

Andra raden:

• Janne Holmen, f.d. landslagslöpare och Europamästare på Marathon.
  • Isabell Ahlström (sekreterare), f.d. landslagslöpare som ungdom, junior och senior.
  • Tomas Jennerstål, duktig medel-och långdistanslöpare i yttersta sverigeliten som veteran.

Tredje raden:

• Mikael Tennare, duktig medel- och långdistanslöpare, nu i eliten bland veteraner.
  • Hans Davidsson (kassör och tävlingssekreterare),  ”idrottsledarnas idrottsledare”, grundaren av Rånäs 4H 1959 och delaktig i grundandet av LK Roslagen.
  • Bengt Hammar (vice ordförande), f.d. elitlöpare på medel- och långdistans samt hinder.

Översta raden:

• Owe Ahlström (ordförande), f.d. landslagslöpare på hinder och 5000 meter. Utbildad tränare för medel- och långdistanslöpning och med mångårig erfarenhet. Delaktig i grundandet av LK Roslagen.
  • Leif Bengtsson, f.d. mycket duktig elitlöpare på främst 1500m.

Saknas på bilden gör styrelseledamoten Göran Eriksson. Mångårig ledare inom handboll och handikappidrott.

Under rubriken "Kontakt" finns adresser och telefonnummer om du vill höra av dig till föreningen.
Vill du informera dig om styrelsens arbete finns det mer läsning på sidan "Vårt arbete just nu" under huvudrubriken "På gång".