Karin Hübinette och Tomas Jennerstål blev klassegrare vid Bore-CUP i Gävle !

Den andra etappen av Bore-CUP avgjordes vid Tjugondag Knut uppe i Gävle med Hemlingby LK som arrangör.

Löparklubben Roslagen hade åtta löpare på plats , varav det blev två klass vinster dels genom Karin Hübinette som vann Kvinnor 40 då hon hade 31.06.8 på tävlingens 7,5 km. Det blev en trippel för LK Roslagen i K 40 då Frida Säfström blev tvåa på tiden 32.11.9 och Marianne Smedmark kom trea med tiden 33.39.9.  Malin Besson hade bästa tid för LK Roslagens kvinnor då hon blev trea i seniorklassen med tiden 30.33.2 och på fjärde plats kom Rebecca Lindberg som hade tiden 31.21.7.

Den andra klassegern togs av Tomas Jennerstål när han vann Män 40 , då han hade tiden 27.36.3 över samma sträcka som damernas  7,5 km. Jörgen Lindh blev sexa i M 40 med tiden 29.55.6. Mikael Tennare gjorde ett mycket starkt lopp då han blev tvåa i M 50 med tiden 30.17.5.

Nästa Bore CUP blir lördagen den 10 februari med IFK Sala som arrangör. Där har damerna 5 km och herrarna 10 km. Anmäl Er i god tid !

Men, innan dess är det Dags för  Dig att anmäla Dig till årets Inne-DM för Uppland som går i nya Friidrottshallen i Uppsala  helgen 27-28 januari.  Anmälan till båda tävlingarna gör Du på info@lkroslagen.se